Ettorna på MariebergVi har planterat HARBAJS!

Just nu arbetar vi med tema miljö, återvinning och hållbar utveckling. Vi får uppdrag av Blixtpatrullen, och när vi avslutat ett uppdrag, får vi en ny pusselbit till vårt pussel, som belöning. Mer info om Blixtpatrullen och materialet får ni här: http://www.hsr.se/sa/node.asp?node=2912

Vi har i skrivande stund arbetat med skräp, och pratat mycket om farligt skräp. Vi har varit ute i naturen och plockat skräp och pratat om skräp som kan vara farligt, både för månniskor och djur. I samband med detta har vi forskat om haren, och därför planterar vi nu harbajs för att se om det kommer upp något ur jorden om en tid!

Vi lovar att hålla er uppdaterade! 🙂

 
Comments

  1.    asefaw says:

    Bra experiment.
    Ooo vad ska det ………..

    Posted 22 april, 2012, 05:51 #      Svara

Leave a Comment

(required)

(required)Formatting your comment
Back to Top | Textarea: Larger | Smaller